Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

STAR WARS REBELS 12INCH ACTION FIGURE EZRA BRIDGER

STAR WARS REBELS 12INCH ACTION FIGURE EZRA BRIDGER
Web offer -13 %
STAR WARS REBELS 12INCH ACTION FIGURE EZRA BRIDGER
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-063367
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 5010994811259
  • Κωδικός Κατασκευαστή: A0865/A8546
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
12,80€
14,65€

STAR WARS REBELS 12INCH ACTION FIGURE EZRA BRIDGER

Ο Ezra Bridger κατάγεται από τον πλανήτη Lothal. Είναι ένας από τους επαναστάτες και μαθητής του Jedi Kanan Jarrus. Ο Ezra Bridger έμεινε ορφανός από πολύ μικρός και κατάφερε να μεγαλώσει χάρη στην κλίση που είχε σε παράνομες δραστηριότητες. Για χρόνια και χωρίς να το γνωρίζει η Δύναμη των Jedi ήταν μέσα του. Σε μια από τις παρανομίες του γνώρισε τον επαναστάτη και Jedi Kanan Jarrus και την ομάδα του. Ο Ezra ακολούθησε την ομάδα του Jarrus και σύντομα ξεκίνησε να εκπαιδεύεται ως Jedi. Τους ακολούθησε σε πολλές αποστολές με σκοπό να νικήσουν την Αυτοκρατορία.

Η φιγούρα της Hasbro Ezra Bridger απεικονίζει πιστά τον νεαρό επαναστάτη, εχθρό της Αυτοκρατορίας και έχει μέγεθος 12 ιντσών (30,5 εκατοστά). Διατίθεται με το Jedi φωτόσπαθο του. Η φιγούρα είναι ιδανική προσθήκη για την συλλογή σας Star Wars ή για να την χρησιμοποιήσετε στις νέες επικές περιπέτειες που η κυκλοφορία της νέας ταινίας Star Wars: Episode VII - The Force Awakens θα εμπνεύσει στην φαντασία σας.

Χαρακτηριστικά:

Φιγούρα Star Wars Ezra Brid

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :STAR WARS
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.