Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

STAR WARS LIGHTSABER SQUAD BOBA FETT

STAR WARS  LIGHTSABER SQUAD BOBA FETT
STAR WARS  LIGHTSABER SQUAD BOBA FETT
STAR WARS  LIGHTSABER SQUAD BOBA FETT
STAR WARS  LIGHTSABER SQUAD BOBA FETT
STAR WARS LIGHTSABER SQUAD BOBA FETT
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-065378
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.40kg
  • Barcode: 5010994162221
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F1037/F4053
14,95€

STAR WARS LIGHTSABER SQUAD BOBA FETT

Ανακαλύψτε τον κόσμο των Star Wars και βυθιστείτε σε συναρπαστικές ιστορίες καλών και κακών με φόντο έναν γαλαξία που κατοικείται από ήρωες και κακοποιούς, τρομοκράτες και διαστημικά πλάσματα.

Ξαναζήστε όλες τις εκπληκτικές στιγμές από το επικό Star Wars με αυτό το φοβερό Lightsaber και άλλα συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων από το Star Wars.

Τα Star Wars Lightsaber Squad Lightsabers διαθέτουν διασκεδαστικές λαβές εμπνευσμένες από ορισμένους αγαπημένους χαρακτήρες των θαυμαστών από την ψυχαγωγία του Star Wars (Κάθε ένα πωλείται ξεχωριστά.

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) Το Star Wars Lightsaber Squad του Boba Fett Lightsaber έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με τον χαρακτήρα κυνηγού επικηρυγμένων από τη live σειρά ροής δράσης στο Disney+.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το παιχνίδι δεν φωτίζεται.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :STAR WARS
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.