Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

POWER RANGERS DINO FURY MORPHER

POWER RANGERS DINO FURY MORPHER
POWER RANGERS DINO FURY MORPHER
POWER RANGERS DINO FURY MORPHER
POWER RANGERS DINO FURY MORPHER
POWER RANGERS DINO FURY MORPHER
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-060352
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 863488775637
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F0297
34,95€

POWER RANGERS DINO FURY MORPHER

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΜΟΡΦΙΝ! Το Dino Fury Morpher με φώτα και ήχους αντιδρά στην κίνηση. Περιστρέψτε το πρόσωπο σε σχήμα dino για να μεταμορφωθεί σε δράση και ξεκλειδώστε ακόμα περισσότερους ήχους με το περιλαμβανόμενο Dino Fury Key!

Από τον Dino Fury πίσω στο αρχικό Mighty Morphin Power Rangers, οι Power Rangers έφεραν ομαδική δουλειά, δράση και περιπέτεια σε γενιές οπαδών. Η κληρονομιά συνεχίζεται με φιγούρες, οχήματα, συλλεκτικά αντικείμενα και παιχνίδια ρόλων από το Hasbro, που γιορτάζουν τις ομάδες Ranger για πάνω από 25 χρόνια. Φανταστείτε όλη τη δράση των Power Rangers με παιχνίδια από τον Hasbro! (Τα προϊόντα Power Rangers πωλούνται το καθένα ξεχωριστά. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.)

Πνευματικά δικαιώματα 2021 SCG Power Rangers LLC.

Το Hasbro και όλοι οι σχετικοί όροι είναι εμπορικά σήματα της Hasbro.

• DINO FURY MORPHER: Go Go Power Rangers! Με ανοιχτόχρωμα μάτια και κεφάλι dino μπορείτε να γυρίσετε, εμπνευσμένο από την τηλεοπτική εκπομπή Power Rangers Dino Fury

• ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΙ Ξεκλειδώνει ήχους: Τοποθετήστε το κλειδί που περιλαμβάνεται στο Morpher για να ξεκλειδώσετε διαφορετικούς ήχους! Επίσης συμβατό με κλειδιά που περιλαμβάνονται με φιγούρες δράσης 6 ιντσών Dino Fury. Οι αριθμοί πωλούνται ξεχωριστά. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

• ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ: Οι ήχοι του Power Rangers Morpher αλλάζουν με βάση την κίνηση!

• SPIN TO MORPH: Περιστρέψτε το πρόσωπο σε σχήμα dino στο Morpher για να αλλάξετε τους ήχους σε μορφοποιημένη λειτουργία

• LΑΧΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ POWER RANGERS ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ: Περιλαμβάνονται φιγούρες και παιχνίδια ρόλων του Dino Fury και πολλά άλλα! Το καθένα πωλείται ξεχωριστά. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα

• Περιλαμβάνει: παιχνίδι morpher, κλειδί και οδηγίες.

• Ηλικίες 5 και άνω.

• ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ενδέχεται να δημιουργηθούν μικρά μέρη.

• ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το παιχνίδι παράγει λάμψεις που μπορεί να προκαλέσουν επιληψία σε ευαισθητοποιημένα άτομα.

• ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ X2 1.5V ΑΑΚΑ ΑΛΚΑΛΙΝΟΥ. Περιλαμβάνονται μπαταρίες επίδειξης. Δείτε οδηγίες.

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.