Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PJ MASKS DELUXE BATTLE ΜΕ 30+ ΗΧΟΥΣ

PJ MASKS DELUXE BATTLE ΜΕ 30+ ΗΧΟΥΣ
PJ MASKS DELUXE BATTLE ΜΕ 30+ ΗΧΟΥΣ
PJ MASKS DELUXE BATTLE ΜΕ 30+ ΗΧΟΥΣ
PJ MASKS DELUXE BATTLE ΜΕ 30+ ΗΧΟΥΣ
PJ MASKS DELUXE BATTLE ΜΕ 30+ ΗΧΟΥΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-065361
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 5.20kg
  • Barcode: 5010993844012
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F2101
69,95€

PJ MASKS DELUXE BATTLE ΜΕ 30+ ΗΧΟΥΣ

Ήρθε η ώρα να γίνεις ήρωας!»

Το σετ παιχνιδιού PJ Masks Deluxe Battle HQ είναι γεμάτο με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα αιχμαλωτίσουν τη φαντασία των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Εξοπλισμένο με την εκπληκτική τεχνολογία Hasbro Hero ID, αυτό το σετ παιχνιδιού αναγνωρίζει φιγούρες δράσης PJ Masks 3 ιντσών (συμβατές με το Hero ID) ως ήρωες ή κακούς, καθώς ακόμη ενεργοποιεί φώτα και ήχους για συγκεκριμένους χαρακτήρες όπως Catboy, Romeo, Owlette και Gekko!

(Περιλαμβάνονται οι φιγούρες Catboy και Romeo- οι άλλες φιγούρες πωλούνται ξεχωριστά.

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.)

Τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω θα λατρέψουν να παγιδεύουν κακούς, να φαντάζονται τολμηρές αποδράσεις, να εκτοξεύουν βλήματα με το blaster αλλά και να εκτοξεύουν το αυτοκίνητο του Catboy! Αυτό το παιχνίδι PJ Masks αποτελεί ένα φοβερό δώρο για κάθε παιδί που αγαπά τις περιπέτειες των υπερήρωων Catboy, Owlette, Gekko και όλων των φίλων και εχθρών τους!

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.