Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT

MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT
MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT
MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT
MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT
MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT
MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT
MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-064826
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.10kg
  • Barcode: 194735032792
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HDV64/HDV95
5,95€

MINECRAFT ΦΙΓΟΥΡΑ MOB HEAD GOAT

Δημιουργήστε, εξερευνήστε και επιβιώστε με αυτές τις φιγούρες δράσης Minecraft! Αυτές οι φιγούρες έχουν επανασχεδιαστεί με τεράστια κεφάλια και κινούμενα κομμάτια που τα μικρά χέρια των παιδιών μπορούν εύκολα να πιάσουν και να παίξουν. Ιδανικές φιγούρες για παιχνίδι και συλλογή που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση pixel του βιντεοπαιχνιδιού. Δημιουργήστε ξανά αγαπημένες στιγμές του βιντεοπαιχνιδιού ή φτιάξτε ιστορίες με εμβληματικές φιγούρες χαρακτήρων που παίρνουν πόζες δράσης. Ιδανικό δώρο για λάτρεις του παιχνιδιού Minecraft. Τα παιδιά θα θέλουν να τα αποκτήσουν όλα! Το καθένα πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν. Κάθε επανασχεδιασμένη μίνι φιγούρα δράσης Minecraft Mob Head έχει ένα τεράστιο κεφάλι. Με ευλύγιστα μέλη για παιχνίδι δράσης και ιστοριών! ?Οι φιγούρες των χαρακτήρων αποσυναρμολογούνται και τα κομμάτια μπορούν να αποθηκευτούν μέσα στο κεφάλι. Περιπετειώδης διασκέδαση για παιδιά που αγαπούν τα παιχνίδια εξερεύνησης, δημιουργικότητας και επιβίωσης, όπως στο Minecraft. Ένα υπέροχο δώρο για παίκτες βιντεοπαιχνιδιών που λατρεύουν την περιπέτεια, ηλικίας 6 ετών και άνω!

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ ετών.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.