Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

MARVEL LEGENDS SUPER VILLAINS DORMAMMU

MARVEL LEGENDS SUPER VILLAINS DORMAMMU
MARVEL LEGENDS SUPER VILLAINS DORMAMMU
MARVEL LEGENDS SUPER VILLAINS DORMAMMU
MARVEL LEGENDS SUPER VILLAINS DORMAMMU
MARVEL LEGENDS SUPER VILLAINS DORMAMMU
 • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
 • Κωδικός e-tza: 1-063369
 • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
 • Barcode: 443567834655
 • Κωδικός Κατασκευαστή: F2794/F2797
24,95€

MARVEL LEGENDS SUPER VILLAINS DORMAMMU

Με περισσότερα από 80 χρόνια ιστορίας ψυχαγωγίας, η Marvel έχει γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος των συλλογών θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Με τη σειρά Marvel Legends, τα αγαπημένα κόμικς των θαυμαστών της Marvel και οι χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική λεπτομέρεια και άρθρωση για να ποζάρουν και να εμφανίζονται σε συλλογές. Από φιγούρες μέχρι οχήματα και αντικείμενα ρόλων υψηλής ποιότητας, η σειρά Marvel Legends προσφέρει ελίτ προϊόντα εμπνευσμένα από χαρακτήρες για θαυμαστές και συλλέκτες της Marvel.

Ένα μανιακό κοσμικό ον με άσβεστη δίψα για κατάκτηση, ο Dormammu χρησιμοποιεί εξωδιάστατες ικανότητες για να εισβάλει σε βασίλεια σε όλα τα επίπεδα ύπαρξης.

Χαρακτηριστικά:

 • Οι θαυμαστές, οι συλλέκτες και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν αυτή τη φιγούρα σε κλίμακα 6 ιντσών, εμπνευσμένη από έναν χαρακτήρα από την ψυχαγωγία της Marvel
 • Αυτή η φιγούρα κλίμακας 6 ιντσών διαθέτει κορυφαία σχεδίαση, λεπτομέρεια και άρθρωση για ποζάρισμα και εμφάνιση σε μια συλλογή της Marvel
 • Αυτή η φιγούρα της σειράς Legends 6 ιντσών διαθέτει πολλά σημεία άρθρωσης και είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε συλλογή φιγούρων δράσης

  Σημειώσεις & Συμβουλές:

 • Κατάλληλο για ηλικίες 4 ετών και άνω.
 • Κίνδυνος πνιγμού: Περιέχει ή μπορεί να δημιουργήσει μικρά εξαρτήματα
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.