Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ANENGERS 6 INCH LEGENDS SERIES

ANENGERS 6 INCH LEGENDS SERIES
ANENGERS 6 INCH LEGENDS SERIES
ANENGERS 6 INCH LEGENDS SERIES
ANENGERS 6 INCH LEGENDS SERIES
ANENGERS 6 INCH LEGENDS SERIES
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-054134
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 5010993579228
  • Κωδικός Κατασκευαστή: E0490
24,95€

ANENGERS 6 INCH LEGENDS SERIES

Φιγούρες Marvel Avengers Legends Series 6-ιντσών. Κάθε φιγούρα διαθέτει σχεδιασμό εμπνευσμένο από την ταινία. Πολλαπλές αρθρώσεις και λεπτομέρειες. Αξεσουάρ εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες. Με τη σειρά Marvel Legends, τα παιδιά και οι ενήλικοι Marvel fans μπορούν να αρχίσουν μία επική συλλογή χαρακτήρων Marvel, που είναι βασισμένοι στα κόμικ και τις ταινίες. Αυτές οι φιγούρες 6 ιντσών έχουν πολλαπλές αρθρώσεις και σχεδιασμό εμπνευσμένο από την ταινία, προσδίδοντας επιπρόσθετη αξία στις σειρές Marvel Legends.Η συλλογή Avengers Marvel Legends θα περιλαμβάνουν και mighty heroes όπως ο Iron Man και ο Captain America, καθώς και κακούς σαν τον Taskmaster.Σύλλεξε όλες τις φιγούρες της σειράς Avengers Marvel Legends της συλλογής. Φτιάξε-την-φιγούρα για να δημιουργήσεις τον Thanos!Ύψος φιγούρας: 6 ίντσες
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.