Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS

JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS
JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS
JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS
JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS
JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS
JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS
JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-064258
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.40kg
  • Barcode: 887961943764
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GWN13 GWN16
13,95€

JURASSIC WORLD EXTREME DAMAGE COELURUS

Ετοιμαστείτε για τις συγκινήσεις και την περιπέτεια του Jurassic World: Dominion με αυτές τις φιγούρες δεινοσαύρων Extreme Damage εμπνευσμένες από την ταινία. Κάθε φιγούρα δράσης χαρακτηρίζεται από ακραία κάθετο ζημιά και στις δύο πλευρές! Απλώς πατήστε το κουμπί στην κορυφή για να αποκαλύψετε τη ζημιά διπλής όψης! Αυτές οι φιγούρες σαρκοφάγων έχουν επίσης κινητές αρθρώσεις, αυθεντική γλυπτική και ρεαλιστικό χρώμα και υφή.

Δώστε ζωή σε αυτούς τους δεινόσαυρους με εκτεταμένο ψηφιακό παιχνίδι χρησιμοποιώντας την Επαυξημένη Πραγματικότητα! Τολμήστε να δείτε πώς μπορεί να γίνει το πραγματικό παιχνίδι δεινοσαύρων! Απλώς σαρώστε τον κρυφό κώδικα DNA με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή για να ξεκλειδώσετε τις εμπειρίες AR στη δωρεάν εφαρμογή Jurassic World Facts. Δεν περιλαμβάνεται έξυπνη συσκευή. Τα χρώματα και τα διακοσμητικά μπορεί να διαφέρουν. Κάθε ένα πωλείται χωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Για ηλικίες από 3 ετών και άνω.

Με ύψος περίπου 3 και πλάτος 6,7, αυτές οι πιθανές φιγούρες δεινοσαύρων έχουν αυθεντικό σχέδιο, υφή και χρώματα για ρεαλιστικό παιχνίδι και εμφάνιση.

Τα παιδιά θα θέλουν να συλλέξουν όλους τους δεινόσαυρους Extreme Damage για μια επική μάχη Jurassic World στο σπίτι! Κάνει ένα υπέροχο δώρο για τους θαυμαστές του Jurassic World ηλικίας 3 ετών και άνω.

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Jurassic World Facts (Android και iOS) και δείτε το παιχνίδι με τους δεινόσαυρους να γίνεται πραγματικό! Βρείτε τον κρυφό κώδικα DNA και σαρώστε τον με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή για να ξεκινήσετε τις επιλογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :JURASSIC WORLD
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.