Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

IMAGINEXT KAΣΤΡΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

IMAGINEXT KAΣΤΡΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
IMAGINEXT KAΣΤΡΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
IMAGINEXT KAΣΤΡΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
IMAGINEXT KAΣΤΡΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
IMAGINEXT KAΣΤΡΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-059803
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 7.40kg
  • Barcode: 194735009640
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HCG45
39,99€

IMAGINEXT KAΣΤΡΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Προσθέστε στο Κάστρο Imaginext® τις κόκκινες και μπλε φιγούρες από το σετ Φιγούρες Ιππότες Μάχης Multipack της ίδιας σειράς για περισσότερες σκηνές μεσαιωνικής μάχης! (Η κάθε φιγούρα πωλείται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.)

Τα παιδιά μπορούν να ζήσουν συναρπαστικές μάχες με αυτό το κάστρο ιπποτών Imaginext. Περιστρέψτε και πατήστε τα σημεία Power Pads για να ενεργοποιήσετε τη δράση, όπως των οχυρώσεων που πέφτουν, του πύργου που καταρρέει και των ποδιών του λιονταριού που αρπάζουν και ρίχνουν κάτω τους εισβολείς -Δύο πλευρές παιχνιδιού για να εξερευνήσουν τα παιδιά, πόρτες-παγίδες, φυλακή στο πίσω μέρος και άλλα

Το σετ περιλαμβάνει 1 φιγούρα βασιλιά, έναν θρόνο και 2 αξεσουάρ μάχης.

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-8 ετών

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.