Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

IMAGINEXT JURASSIC WORLD INDOMINOUS REX

IMAGINEXT JURASSIC WORLD INDOMINOUS REX
IMAGINEXT JURASSIC WORLD INDOMINOUS REX
-16 %
IMAGINEXT JURASSIC WORLD INDOMINOUS REX
IMAGINEXT JURASSIC WORLD INDOMINOUS REX
IMAGINEXT JURASSIC WORLD INDOMINOUS REX
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-057712
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 2.50kg
  • Barcode: 887961860511
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GMR16
37,95€
44,95€

IMAGINEXT JURASSIC WORLD INDOMINOUS REX


Imaginext Jurassic World Thrashing Indominus Rex (GMR16)
 


Αναδημιουργήστε τη δράση των ταινιών Jurassic World και φανταστείτε ολοκαίνουργιες ιστορίες, με αυτό το φοβερό σχήμα Imaginext Thrashing Indominus Rex από την Fisher-Price.

Το άγριο Indominus Rex είναι ελεύθερο! Αυτός ο άγριος αρπακτικός μπορεί να πολεμήσει ακόμη και τους πιο δύσκολους δεινόσαυρους.

Όταν ο αρπακτικός πηδά στην πλάτη του Indominus Rex, τα παιδιά μπορούν να μετακινήσουν την ουρά του μεγαλύτερου δεινοσαύρου για να παρακολουθήσουν τον θάνατό της και να πετάξουν αμέσως τον αρπακτικό.

Μπορεί ο Owen και η υπόλοιπη ομάδα να ελέγξουν τους δεινόσαυρους;

Αυτό πρέπει να αποφασίσει ο νεαρός wrangler δεινοσαύρων! Imaginext Imagine What Next! (Η φιγούρα Owen πωλείται ξεχωριστά και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.)

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.