Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ

IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-056760
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 3.00kg
  • Barcode: 887961218985
  • Κωδικός Κατασκευαστή: DHH61
59,95€

IMAGINEXT ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ

Χο, χο, χο! Ειναι πειρατικό πλοίο ή γιγαντιος καρχαρίας; Στην πραγματικότητα είναι και τα δύο! Αυτά τα πειρατικά scallywags έχουν μεταμφιέσει το πλοίο τους για να μοιάζουν με καρχαρία. Κυλήστε το και τα "πτερύγια" κινούνται, όπως το κολύμπι! Για να προστατεύσετε τον θησαυρό σας από τον Blackbeard και τους εισβολείς του, πιέστε ένα Power Pad για να συλλάβετε τους επιτιθέμενους σε ένα μεγάλο δάγκωμα καρχαρία! Ακόμα περισσότερα έρχονται!Γυρίστε ένα άλλο Power Pad για να στοχεύσετε το πυροβόλο και τη φωτιά - ή πιέστε το κουμπί στον εκτοξευτή για να στείλετε βλήματα που πετούν! Τώρα είναι όλα τα χέρια στο κατάστρωμα για περισσότερες περιπέτειες ανοικτής θάλασσας!
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.