Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BEYBLADE BURST SURGE BATTLE SET

BEYBLADE BURST SURGE BATTLE SET
BEYBLADE BURST SURGE BATTLE SET
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-060527
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 2.30kg
  • Barcode: 5010993819898
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F0578
69,95€

BEYBLADE BURST SURGE BATTLE SET

Ενισχύστε τη στρατηγική μάχης σας με την τεχνολογία Beyblade Burst Speedstorm! Αναμετρηθείτε με υψηλές ταχύτητες με το επίσημο Beyblade Burst Speedstorm Motor Strike Beystadium της Hasbro -- το πρώτο μηχανοκίνητο Beystadium στη σειρά Beyblade Burst. Στο κέντρο της αρένας βρίσκεται το περιστρεφόμενο Motor Vortex από το οποίο δεν ξεφεύγει κανείς -- μια ενεργειακή ζώνη σχεδιασμένη για να αλλάζει την πορεία της αναμέτρησης και να προσδίδει στις σβούρες την απόλυτη ενίσχυση ταχύτητας.

Περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για τη μάχη: Beyblade Burst Speedstorm Motor Strike Beystadium, 2 δεξιόστροφους/αριστερόστροφους εκτοξευτές και 2 δεξιόστροφες σβούρες αναμέτρησης Speedstorm.

Σκανάρετε τον κωδικό στα Storm Chips πάνω στις σβούρες Beyblade Burst και στο Motor Strike Beystadium για να απελευθερώσετε τη δύναμή τους στο Beyblade Burst app.

Τα παιχνίδια Beyblade Burst προορίζονται για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 ετών και άνω. Το σετ είναι ιδανικό δώρο για τους οπαδούς της σειράς κινουμένων σχεδίων και για τα παιδιά που θέλουν να αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους στην πορεία τους προς το Beymastery.

Περιλαμβάνει Beyblade Burst Speedstorm Motor Strike Beystadium, 2 εκτοξευτές, 2 σβούρες και οδηγίες χρήσης.

Για παιδιά 8 ετών και άνω

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :8 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.